Roland-Garrosi mund të mbahet në këtë formë

Tenis 10 Maj 2020 20:10

Presidenti i Federatës franceze të Tenisit, thotë se turneu French Open – që është shtyrë për shkak të koronavirusit – mund të mbahet në muajin shtator dhe tetor, por pa praninë e shikuesve, njofton REL.

Ky turne i tenisit, që njihet edhe me emrin Roland Garros, fillimisht ishte planifikuar të mbahet në fund të majit, por për shkak të pandemisë së koronavirusit, u shty mbajtja e tij.

Presidenti i Federatës franceze të Tenisit, Bernard Giudicelli tha për gazetën Le Journal du Dimanche se “organizimi pa shikues do të lejonte që një pjesë e ekonomisë të ketë përfitime, sa i përket të drejtave televizive dhe sponsorëve”.

“Nuk kemi përjashtuar asnjë opsion”, shtoi ai.

Turnetë e tenisit në mbarë botën janë anuluar deri më 13 korrik. Edhe Wimbledon tashmë është anuluar.

-->