Ronaldo është i “çmendur” pas prezantueses spanjolle

Futboll 23 Nëntor 2019 21:48

Davis Cup vazhdon të sjellë rezultate interesante por për momentin në qendër të vënmendjes është prezantuesja spanjolle Irene Hunker.

Gruaja e “nxehtë” po ndjek sfidat e Spanjës në Kupën Davis dhe në shumë raste vëmendja më shumë kalon tek ajo sesa te sportistët për shkak të pamjes tejet tërheqëse.

Ajo thuhet sa ka rënë në sytë edhe te Ronaldos i cili ka shumë simpati për të.

-->