Ronaldo shënon ndaj të pensionuarve, feston si t’i kishte shënuar Barcelonës

Futboll 28 Maj 2019 08:10

Cristiano Ronaldo ka shënuar gol në ndeshjen për bamirësi u zhvillua në Torino ku kanë zbritur shumë legjenda.

Portugezi kaloi me lehtësi shumë legjenda, kuptohet ai është në një gjendje fizike të jashtëzakonshëm – kurse ata të pensionuar që një kohë të gjatë dhe shënoi gol, që më pas festoi në mënyrën e tij të zakonshme.

Shikojeni në videon më poshtë:

-->