Ronaldo “viktimë” e një mashtrimi

Futboll 22 Shtator 2021 11:00

Cristiano Ronaldo, njëri prej futbollistëve më të mirë në botë, ka qenë viktimë e mashtrimit.

Gjegjësisht, Maria Silva, një portugeze 53-vjeçare që punon si agjente e udhëtimit u dënua me katër vjet burg dhe dëmshpërblim për mashtrim.

Një nga viktimat e saj është Cristiano Ronaldo.

Silva e dëmtoi Ronaldon për më pak se 250 mijë funte përmes trasaksioneve të ndryshme mashtruese.

Ajo e dëmtoi Ronaldon për më shumë se 200 udhëtime inzekstente në Afrikë, Evropë dhe ShbA, transmeton frontonline.

Ajo u dha informacion të gabuar palëve të dëmtuara, kështu që në vend se paratë të shkonin në llogarinë e kompanisë, ato shkuan në xhirollogarinë e saj.

-->