Salihu e pranon se është kërcënuar: Jam përcjell me kamera, ja kanë dërguar Agim Ademit

Kombëtarja 06 Mars 2022 23:40

Ish-sekretari i përgjithshëm i FFK-së, Eroll Salihu, është i ftuar në emisionin ‘Sporti Total’ në KTV.

Salihu foli për situatën momentale te FFK-ja dhe kuvendin zgjedhor që e quajti të ‘paligjshëm’.

“Jam kërcënuar, janë disa gjëra të vogla. Vogla që janë normale.

Ka pas incizime, më kanë incizuar edhe shokët e mi, që ja kanë dërguar Agim Ademit.

Paramendo edhe shokët e mi, më kanë përcjellur edhe me kamera. Për shantazh nuk po flas”. /Insporti.com/

-->