Seks-skandali ‘trondit’ futbollin anglez

Futboll 23 Prill 2019 16:32

Futbolli anglez është tronditur nga seks skandali duke marrë gjithë vëmendjen e gjithë opiononit anglez.

Sipas gazetës angleze “The Sun”, në këtë seks skandal janë të përfshirë dhe futbollistë të njohur të Premier League.

Në këtë artikull thuhet se femrat të cilat kryejnë mardhënie intime me futbollistët, janë duke u poshtëruar në nivelin më të ulët në mundshëm.

Madje, “The Sun” ka publikuar edhe disa biseda telefonike program të bisedave në telefonat mobil të cilët e përdorin futbollistët e Premierligës dhe Ligës së Dytë të futbollit anglez, ku aty shpërndahen fotografi intime.

Në këtë program, lojtarët marrin nga 200 pikë kur ata i pështyjnë apo i godasin femrat gjatë mardhënieve seksuale.

Ndërkaq, 150 pikë numërohen për ata që bëjnë video-inçizime.

-->