Serie A nuk mbyllet para kohe – ky është propozimi

Futboll 26 Mars 2020 12:33

Serie A nuk do të mbyllet përpara kohe dhe kampionati do të luhet deri në fund. Është ky vendimi i Ligës Italiane të Futbollit që ka hedhur poshtë me forcë idenë e fundit për një finale të sezonit pa një kampion.

Hi Res 9fa047deab3ee2dff81f871cf00aa2f2 Crop North

Për këtë arsye, drejtuesit e futbollit përtej Adratikut po studiojnë planin dhe kalendarin e fundit, që sipas mediave lokale parashikon ndeshje çdo tre ditë nga fillimi qershorit deri në mes të korrikut.

-->