Serie A vjen me një vendim shumë të rëndësishëm

Futboll 16 Maj 2019 20:46

Federata e Futbollit të Italisë ka publikuar datat zyrtare për afatin kalimtar për futbollistë.

FIGC ka gëzuar klubet, pasi afati kalimtar veror do të jetë më i gjatë se vitin e kaluar.

Kësisoj afati kalimtar veror për futbollistë këtë vit do të hapet zyrtarisht me 1 korrik dhe do të përfundojë më 2 shtator.

Ndërkohë afati kalimtar dimëror në vitin 2020 do të hapet më 2 dhe do të zgjasë deri më 31 janar.

“Presidenti i federatës ka njoftuar se dy sezonet e afatit kalimtar së ardhshme do të zhvillohet duke nisur nga data 1 korrik deri më 2 shtator dhe nga 2 deri më 31 janar për atë dimërore”, thuhet në njoftimin e FIGC./Insporti