Shikoni pamjet kur Kyrgios godet mbledhësen e topave me 216 km/h

Tenis 06 Korrik 2018 19:10

Nikck Kyrgios është një prej tensitëve me shërbimin më të shpejtë në ATP, njëkohësisht njihet si një prej lojtarëve me temperamentin më shpërthyes dhe si një prej karaktereve problematike.

Sidoqoftë, incidenti, të cilin e shkaktoi, në paraqitjen e tij në Wimbledon, nuk kishte të bënte me sjelljen e tij, por me një aksident në shërbim

Ai në meçin me Denis Istominin langoi një shërbim të fuqishëm, topi morriti 216 km/h dhe fatkeqësisht e goditi një vajzë që ishte mbledhëse e topave në terren.

Për fatin e saj të mirë, mbledhëjsa e topave nuk dukej e lënduar, kurse Kyrgios e pranoi se nuk e dinte nëse ajo ishte më mirë, meqë pas meçit kishte shkuar drejt në konferencë për media.

 

-->