Skandal, sportisti i njohur me femra të zhveshura në banesën e tij!

Basketboll 04 Prill 2021 20:16

I famshmi, ish basketbollisti Paul Pierce ndau një festë në shtëpi në Instagram me vajza të zhveshura dhe që ishte një çmenduri.

Është e qartë se Pierce ishte nën ndikimin e alkoolit.

Gjatë regjistrimit, shihet një grua e panjohur me tangë të kuqe!

Videoja u shpërnda me bujë në internet, shumë lojtarë të NBA-së mbeten të habitur për shkak të asaj që panë, dhe supozohet se Pierce donte të ndante atmosferën nga festa vetëm me miqtë e tij më të ngushtë. Por videoja mori dheun!

-->