Skandali i Agim Ademit, reagon Remzi Ejupi

Federata e Futbollit e Kosovës vendosi që Kuvendin e Punës, që është dashur të mbahet më 20 dhjetor, ta anulojë për këtë vit dhe ta shtyjë për vitin e ardhshëm. Vendimin e mori Komiteti Ekzekutiv i federatës më të madhe sportive në vend, me arsyetimin e situatës me pandeminë (Covid19) në vendin tonë. Megjithatë, FBK, … Continue reading Skandali i Agim Ademit, reagon Remzi Ejupi