Skandaloze: Biletat që kushtojnë  3 euro tani shiten me këtë çmim

Nations League 11 Tetor 2018 19:10

Më pak se dy orë para fillimit të ndeshjes ndërmjet Kosovës dhe Maltës, në Prishtinë ka vazhduar me të madhe shitja e biletave në tregun e zi. Ekipi i Insportit ka siguruar ka siguruar fotografi ku shihet shitja e biletave në “të zezën”, madje edhe çmimin e tyre.

Biletat që me çmim zyrtar kushtojnë 2 dhe 3 euro, sonte janë shitur për 20 euro.

Ndryshe, furnizimi me bileta për ndeshjen me Maltën është përcjellë me probleme që nga dalja e tyre në shitje.