Skender Potera e mbylli kampionatin me fitore

Motosport 18 Tetor 2020 08:50

Skender Potera me Audi TT është fitues i garës Drag Race, e fundit për kampionatin e sivjetmë. Potera pati paraqitje fantastike në vozitjet kualifikuese, duke arritur kohën 08.840 dhe duke i vetmi në Klasën e 8 sekondave.

“Në përgjithësi gara ishte e mirë. Sot e patëm një problem në veturë, të cilin deri diku e sanuam dhe jam i kënaqur me rezultat. Gjithsesi, në garat e ardhshme shpresoj të arrij rezultat edhe më të mirë”, është shprehur Potera.

Në pozitën e dytë u rendit Labinot Maliqi, i cili me Golf II pati kohën 09.552 sekonda, ndërsa podiumi i fituesve u plotësua me Petrit Isufin, i cili në cak arriti për 10.727 sekonda.

Rezultatet:
Divizioni FVD

Klasa 16
1.Ardit Namligjiu (Opel Astra)16.175
2.Gjengiz Hajrullahu (Opel Kadet) 16.549

Klasa 14
1.Ejup Merrnica (Golf II)  14.193
2.Esad Dosljak (Renault Megane RS3) 14.660
3.Rinas Demiri (Golf VII) 14.677

Klasa 13
1.Lulzim Popaj (Opel Corsa) 13.192
2.Leutrim Sylejmani (VW Jeta) 13.661
3.Qëndrim Sylejmani (Skoda VRS) 14.068

Klasa 12
1.Lavdat Vllahiu (Golf II) 12.001
2.Valmir Rahmani (VW Polo)n13.081
3.Labinot Syla (Opel Astra) 13.027

Klasa 11
1.Leutrim Isufi (Golf II) 11.167

Divizioni RWD

Klasa 14
1.Jeton Qerimi (BMW 316) 14.258
2.Arlind Azemi (BMW E36) 14.679

Klasa 13
1.Samuel Gjoni (BMW E46) 13.224
2.Emin Dobra (BMW) 13.380
3.Qëndrim Alidema (BMW 425) 13.926

Klasa 11
1.Arton Ajvazi (McLaren) 11.695

Divizioni AWD

Klasa 13
1.Emilijan Sakuli (Mitsubishi Evo) 13.002
2.Ndriçim Merovci (BMW 535) 13.523
3.Gazmend Demolli (Audi S3) 13.313

Klasa 12
1.Skender Lekaj (BMW) 12.318
2.Muzafer Beka (Audi A3) 13.830
3.Haxhi Haziraj (Golf VII R) 12.527

Klasa 11
1.Drilon Iseni (Nissan GTR) 11.586
2.Egzon Qerimi (VW Golf R) 11.834
3.Jaha Vllahiu (Golf III) 12.870

Klasa 10
1.Petrit Isufi (Golf II) 10.727
2.Adnan Prekupi (VW Mk3) 12.633

Klasa 9
1.Labinot Maliqi (Golf II) 09.552

Klasa 8
1.Skender Potera (Audi TT) 14.251

Plasmani i përgjithshëm
1.Skender Potera (Audi TT) 08.840
2.Labinot Maliqi (Golf II) 09.552
3.Petrit Isufi (Golf II) 10.727

-->