Skualifikohet notarja pasi që veshja e saj ishte provokative

Sporte tjera 14 Shtator 2019 16:27

Një notare e re është skualifikuar pasi që rrobat e banjës që i kishte veshur ishin më të zbuluara se sa duhej sipas gjyqtarëve.

Një gjyqtar në pishinë vendosi që Breckynn Willis, po e zbulonte pjesën e prapme te trupit më shumë se sa duhej, pasi ajo fitoi në garën e stilin të lirë.

Ajo ishte zhgënjer me këtë vendim, po ashtu edhe disa zyrtarë u akuzuan për racizëm dhe seksizëm për shkakë që ajo ishte e vetmja vajzë me racë të përzierë andaj edhe u skualifikua.

-->