Sportistet e njohura pozojnë nudo

Sporte luftarake 07 Korrik 2020 18:07

Legjendat e WWE-së, Nikki dhe Brie Bella, kanë pozuar nudo së bashku.

Binjaket, që janë 36-vjeçare, do të lindin gjatë kësaj vere dhe kanë publikuar disa fotografi të veçanta.

Duke qëndruar të kthyera me shpinë kah njëra-tjetra, Nikki dhe Brie mbuluan vetëm gjokset e tyre, derisa pozuan të zhveshura me krenari.

Fotografitë e tyre janë komentuar nga fansat e tyre nëpër rrjetet sociale.

-->