Sulmohen basketbollistët Buduçnostit: “Vrisni shqiptarët”

Në Beograd po mbretëron atmosferë e tensionuar. Bëhet fjalë për ndeshjen e serisë finale të play-off-it ndërmjet ekipit serb të Crvena Zvedës dhe atij malazez, Buduçnosti. Po sa kanë dalë në parket malazezët, tifozët huliganë serbë i kanë fyer, gjuajtur e sharë. Në një moment, disa tifozë kanë hyrë edhe në terren. Më pas, basketbollistët … Continue reading Sulmohen basketbollistët Buduçnostit: “Vrisni shqiptarët”