Super video e publikuar nga FSHF, pamje nga kompleksi i Partizanit

Futboll 25 Janar 2022 23:20

Vazhdojnë punimet me ritme të kënaqshme për ndërtimin e stadiumit të ri të Partizanit. Pavarësisht se intesiteti i punimeve është shtuar ndjeshëm kohët e fundit, akoma ka shumë kohë deri në hapjen zyrtare të stadiumit ultra modern.

Një investimi i jashtëzakonshëm i klubit Partizani, familjës së presidentit Demi dhe i mbështetur nga Federata Shqiptare e Futbollit me mbi 600.000 euro për ndërtimin e fushës, sistemin e ndriçimit dhe ulëset e stadiumit.

Partizani nuk është duke bërë kampanjën e cila ishte menduar në fillim nga opinioni futbolldashës në Shqipëri, kuqebardhët janë vetëm pesë pikë larg zonës që dërgon skuadrën në Play In, ndërsa vendi i tretë që dërgon në garat ndërkombëtare është nëntë pikë larg.

Më poshtë mund të shikoni pamjet nga punimet e stadiumit në Tiranë.

VIDEO

-->