Superliga e Kosovës pa skuadra nga këto qytete të mëdha

Futboll 28 Maj 2021 20:40

Peja, Mitrovica, Gjakova. Prizreni dhe Ferizaj, qytetet më të mëdha në Kosovë, pa asnjë ekip në elitë.

Prishtina si kryeqytet dhe Gjilani, si qytete të mëdha, ruajnë nderin e elitës.

Skuadrat me renome në ligën e parë, si Trepça nga Mitrovica, Liria nga Prizreni, Vëllaznimi nga Gjakova, Trepça ’89 nga Mitrovica, Besa nga

Peja, po ashtu Ferizaj, Flamurtari nga Prishtina, Ramiz Sadiku nga Prishtina. 

Ky është futbolli, ky është realiteti! Ka ndryshuar pothuajse tërësisht harta e Supeligës, nga shtatë qytete të mëdha, vetëm dy kanë ekipet në Superligë. Nuk luan më emri e as tradita, duhet punë e investime dhe cilësi.

-->