Të gjitha klubet e Superligës duhet ta lexojnë këtë lajm

Futboll 05 Gusht 2018 20:50

Superliga ka vazhduar edhe këtë vit me qenë shumë atraktive në afatin kalimtar veror.

Klubet e Superligës janë përforcuar në shumë pozita, pasi shumica prej tyre si zakonisht pretendojnë Evropën.

Afati kalimtar në Superligë do të vazhdojë deri me 17 gusht.

Kjo i bie që afti do të mbyllet një ditë para se të fillojë zyrtarisht Superliga, me 18 gusht.

Klubet më të përforcuara duken Feronikeli, Prishtina dhe Llapi.

Drita ka arritur të ruajë pothuajse 80 për qind të skuadrës, ndërsa ka bërsa disa përforcime.

-->