Të gjithë e duan “Salt Bae” apo Nusretin – ai ushqen Fabregasin (VIDEO)

Futboll 21 Mars 2018 18:19

I famshmi në rrjetet sociale Nusret, me orgjinë nga Turqia, që njihet me nofkën “Salt Bae”, ka pritur në restaurantin e tij në Dubai lojtarët e Chelseat.

Fabregas, Morata e të tjerë në video shihen të lumtur pranë Nusretit, i cili ua shfaq drejtëpërdrejtë aftësitë e tij në përgatitjen e mishit dhe stilin unik të prerjes, që në fund e përcjell me hedhjen e kripës që është lëvizja e tij që e bëri të famshëm.

Fotot nga darka e Nusretit me lojtarët e Chelseat:

Shikojini se si “Salt Bae” apo Nusreti e ushqen Fabregasin:

No one does it better than salt Bae 👌🏻@nusr_et 🥂 @cescf4bregas #saltbae

A post shared by Daniella Semaan (@daniellasemaan) on