Tenistja dhe gazetarja që iu lë “pa frymë” (VIDEO)

Tenis 23 Nëntor 2019 14:35

Rachel Stuhlmann është një femër e suksesshme në punë, por edhe e dashuruar në sport.

Amerikania 28-vjeçare merr pjesë në turne amatore të tenisit, në të cilat nuk ka pasur shumë sukses, por kur del në fushë, të gjithë sytë janë drejtuar tek ajo.

Ajo e ka edhe një emision kushtuar tenisit, ndërsa me ëndje i përcjell edhe sportet tjera amerikane.

Përshkrim më të gjatë nuk ka nevojë, nëse i shikojmë videot e mëposhtme.

View this post on Instagram

I am thrilled to announce that I have accepted the invitation from the Bulgarian Tennis Federation to be an ambassador and guest speaker at the @sofiaopentennis in Bulgaria next month!😍🎾🇧🇬The hugely successful ATP250 Sofia Open is a well established tournament. I am honored to be a part of it and meet everyone in Bulgaria.🤗😍 I will see you all soon Bulgaria!🇧🇬 #SofiaOpen2019 #SofiaOpen #Bulgaria • • • • • #sofia #sofiabulgaria #sofiabulgaria🇧🇬 #bulgaria #bulgariatennis #sofiatennis #sofiaopentennis #sofiaopenambassadors #atp #atp250 #atpfinals #atpworldtour #menstennis #tennispro #tennisgirl #tenniscoach #tennis #tennis🎾#tennisplayer #bulgariantennisfederation #princesports

A post shared by Rachel Stuhlmann (@rstuhlmann) on

-->