Tërhiqet nga UFC, arsyeja nuk është e thjeshtë (FOTO)

Sporte luftarake 10 Korrik 2019 09:39

Lindsey Pelas, bukuroshja atraktive e “Playboy”, është e njohur edhe në botën e sportit, pasi shpeshherë ka marrë pjesë në gara të UFC-së.

Megjithatë, në vitin e kaluar ai i ka dëshpëruar tifozët e saj… Krejt papritmas, ajo ka njoftuar se do të tërhiqet nga ky sport.

“Kam vendosur të tërhiqem nga UFC”, pati thënë atëherë.

Tifozët meshkuj më shumë e kanë shikuar për shkak të gjoksit të saj, por pikërisht ky ka qenë problemi, pasi ajo ka treguar se nuk po mund të përballet më me peshën e tyre në kafaz.

“Nuk mund të vazhdoj më tepër. Po ma vështirësojnë punën. Nuk është e lehtë”, ka treguar Pelas.

Mediet amerikane kanë treguar se pesha e gjoksit të saj është madje 10 kilogramë dhe kjo po i shkakton probleme me shpinë.

Tani tifozët nuk mund ta shohin në tetëkëndësh, por ajo është shumë aktive në rrjetet sociale.

Fotografitë provokative që i publikon në Instagram janë shumë të kërkuara nga dashamirët e gjinisë së bukur.