Top 50 aksionet dhe ngulitjet e pjesës së rregullt të sezonit në NBA (Video)

Basketboll 25 Prill 2018 09:06

Pjesa e rregullt e sezonit në NBA ka përfunduar dhe janë duke u zhvilluar ndeshjet e playoff-it, mirëpo është bërë një përzgjedhje e top 50 aksioneve dhe ngulitjeve më të mira të asaj faze për sezonin 2017/18.