Trajneri i njohur pranon uljen e pagës

Futboll 04 Prill 2020 23:55

Trajneri i Kombëtares së Anglisë, Gareth Southgate ka pranuar gjithashtu ulje të pagës.

Ulja e pagës së tij besohet se do të jetë për 30%.

Këto ulje të pagave po bëhen edhe nga futbollist dhe trajner të tjerë shkaku i pandemisë së covid-19.

Ende nuk dihet se sa do të zgjasë kjo situatë andaj skuadra të ndryshme janë duke marrë masa të parakohshme në mënyrë që të jenë në gjendje t’i pagaujnë puntorët e tyre.

-->