Trajneri i portierëve në Kosovë, paralajmëron një gardian edhe më të mirë se Arijanet Muric

Kombëtarja 22 Tetor 2019 12:16

Xhelal Karabegu aktualisht trajner personal i shumë portierëve në Kosovë e ushtron këtë profesion që nga vitet e 90-ta.

Ish portieri i Prishtinës dhe disa skuadrave tjera ka qenë pjesë e një kronike të mëngjesit në Klan Kosova.

Karabegu ka folur edhe për portierët që ai ka ushtruar siç janë emrat e mëdhenj si Etrit Berisha, Granit Kolshi por edhe Betim Halimi.

Kurse, shumë shpejt ka paralajmëruar edhe një portier që pritet të jetë mbi nivelin e portierit të Kosovës, Arijanet Muric.

Më poshtë kronika:

-->