Tri vjet pa legjendën e futbollit

Uncategorized 09 Qershor 2021 09:30

Sot mbushen tri vjet që kur nga jeta u nda legjenda shqiptare e futbollit Fadil Vokrri.

Ai ishte njëri nga futbollistët më të mirë shqiptarë dhe më i merituari për formimin e Përfaqësueses së Kosovës në futboll dhe pranimin e FFK-së në UEFA dhe FIFA në vitin 2016.

Sot mbushen tri vjet që kur nga jeta u nda legjenda shqiptare e futbollit Fadil Vokrri.

Ai ishte njëri nga futbollistët më të mirë shqiptarë dhe më i merituari për formimin e Përfaqësueses së Kosovës në futboll dhe pranimin e FFK-së në UEFA dhe FIFA në vitin 2016.

-->