UEFA sqarohet rreth fondeve – sekretari i FFK-së publikon letrën

UEFA nëpërmjet një shkrese drejtuar FFK-së e ka sqaruar situatën e fondeve të saj për federatat anëtare nëpërmjet programit HatTrick. Sipas Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), kësisoj u është dhënë fund spekulimeve në media dhe rrjete sociale të disa personave nga klubet e futbollit në Kosovë, të cilët pretendonin për fonde nga UEFA, duke … Continue reading UEFA sqarohet rreth fondeve – sekretari i FFK-së publikon letrën