Urimi i veçantë i Vedat Muriqit për 28 Nëntorin

Futboll 28 Nëntor 2021 12:33

Sot është 109 vjetori i shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë.

Personalitete të shumta kanë uruar për këtë festë, e njëjtë ka bërë edhe ylli prizrenas i Lazios, Vedat Muriqi.

Ai në rrjetet e tij sociale uroi: “Gëzuar 28 nëntori dita e flamurit!”.

Muriqi urimit ia bashkangjiti flamurin e Kosovës bashkë me atë të Shqipërisë dhe urimin në tre gjuhë, shqip, turqisht dhe anglisht.

-->