Vazhdojnë problemet në mes Barcelonës dhe Arthur, ndërhyjnë edhe avokatët

Futboll 01 Gusht 2020 16:15

Arthur Melo ka refuzuar të stërvitet më Barcelonën për përgatitjet në Ligën e Kampionëve.

Andaj Barcelona ka hapur procedurë disiplinore ndaj futbollistit dhe ky i fundit ka angazhuar avokat për ta mbrojtur.

Javën tjetër pritet që avokatët e Arthur të fillojnë bisedimet me Barcelonën dhe të arrijnë mirëkuptim.

Në anën tjetër pritet që skuadra katalunase të jap gjobën më të madhe që është dhënë ndonjëherë.

-->