Verrati kapet keq nga kamera e fshehtë në momentet intime me të dashurën e tij

Futboll 07 Mars 2020 09:18

Futbollsti italian i PSG-së Marco Verratti është një ndër mesfushorët më të mirë në botë, por edhe ai, si të gjithë, shpesh “bie në çarkun” e kamerës së fshehtë, sidomos nëse janë miqtë e tij që e organizojnë të gjithë këtë lojë, përfshirë edhe të dashurën e tij Jessica!

Kështu, teksa lojtari i PSG i kërkon të kryejnë marrëdhënie seksuale, ajo i përgjigjet me një “do një tost, ke uri?!”.

Lojtari provon në të gjitha format për t’ia ngritur mendjen, por në fund dorëzohet dhe shtrihet në krevat i vetëm dhe i mendueshëm…

-->