VIDEO/ Atmosfera briliante jashtë stadiumit “Wembley” – pak orë para fillimit të ndeshjes finale Itali – Angli

Futboll 11 Korrik 2021 17:18

Finalja e EURO 2020 mes Anglisë dhe Italisë nis në orën 21:00, ndërkohë që tifozët kanë nisur të grumbullohen disa orë përpara.

Këngët nuk mungojnë, flamujt me lagjet e tyre të shënuara, si dhe birrat që kthehen njëra pas tjetrës.

Në “Wembley” do të jenë 67500 tifozë, pjesa më e madhe (58 mijë) të Anglisë. Tifozë italian do të jenë 6619.

-->