Xhudistët kosovarë vazhdojnë përgatitjet për Lojërat Olimpike Evropiane

Sporte luftarake 13 Qershor 2019 13:48

Ekipi i seniorëve, juniorëve dhe kadetëve i xhudistëve kosovare pas përgatitjeve në Koln (vajzat) dhe në Berlin (djemtë), këtë javë po vazhdojnë përgatitjet në Poreç të Kroacisë, ku po mbahet Festivali i xhudos për të 6 herë me radhë.

Seniorët e kanë përgatitjën finale para Lojërave Olimpike Evropiane, juniorët për Kupat Evropiane të radhës, kurse kadetët për Festivalin Olimpik Evropian për të rinjë.

Atje po mbahen edhe stërvitje për grupmoshat e reja, seminar me xhudistët me nevoja të veçanta si dhe seminar lidhur me administrimin dhe organizimin, siç janë projektet e edukimit, mediave dhe anti-dopingut.

Majlinda Kelmendi duke keshilluar dhe duke ju përgjigjur pyetjeve të xhudistëve të rinjë

Majlinda Kelmendi duke mbajtur seminar me xhudistët me nevoja të veçanta

Ekipi i vajzave me trajnerin Driton Kuka në Koln të Gjermanisë

Ekipi i meshkujve me ndihmës trajnerin Fatos Tabaku në Berlin të Gjermanisë.