Zëvendëskryeministri i Italisë i reagon Balotellit – deklarata e tij nuk do t’i pëlqej fare sulmuesit

Futboll 09 Nëntor 2019 19:30

Marrëdhënia mes të dyve nuk është e mirë. Drejtuesi i Lega, Matteo Salvini dhe Mario Balotelli nuk e kanë fshehur asnjëherë mungesën e respektit të ndërsjellë dhe pas asaj që ndodhi në Verona javën e kaluar (kur sulmuesi i Brescia goditi topin në grupin ultras të Verona), “ndryshimi i mendimit” bëhet edhe më i dukshëm.

Ish Ministri i Brendshëm tashmë ishte shprehur për temën e nxehtë më parë dhe foli edhe një herë sot gjatë vizitës së tij në panairin Eicma në Milano. Gjatë kësaj vizite, në fakt, Salvin iu përgjigj një prej të pranishmëve që hapi diskutimin.

“Balotelli i dobët, i pafajshëm, yll i varfër. Një person kaq i vendosur dhe i sjellshëm. Unë dënoj çdo gjest të dhunës dhe racizmit, por preferoj që të tjerët në fushë të Balotelli.”, Tha ai.

Më pas, kur u pyetën nëse ai mendonte se polemika pasi episodi i Bentegodi ishte i tepërt, Salvini u përgjigj kështu: “Po, Italia ka probleme të tjera”.

-->