Zyrtare: Anglia merr këtë vendim për futbollin

Futboll 26 Mars 2020 20:20

Anglia zyrtarisht ka marrë vendim sa i përket futbollit amator, ose ndryshe gjysmë profesionist. Kështu, FA sipas BBC, ka vendosur që nga kategoria e shtatë e poshtë, sezoni ka mbaruar dhe nuk do të luhet më për këtë sezon.

Në anën tjetër, shpëton National League (divizioni i pestë). Ndërkohë, do të vazhdojë gjithçka sipas programit në Premier, Championship, League One, League Tëo dhe Conference League, por edhe Rajonalet bashkë me National League.

-->