ZYRTARE: Golden Eagle Ylli transferon Davis

Superliga 10 Korrik 2021 12:36

Basketbollisti Rashun Davis përforcon kampionin e Kosovës, Golden Eagle Ylli nga Theranda.

Therandasit futen me ambicie edhe për edicionin e ri që të mbrojnë titullin e kampionit.

“Rashun Davis lojtari më i ri i Golden Eagle Yllit!

Davis i bashkohet Golden Eagle Yllit si lojtar me mjaft përvojë, i cili ka zhvilluar karrierë në shumë liga të mëdha në Europë si në Sllovaki,

Slloveni, Hungari dhe së fundmi në Bosnjë dhe Hercegovinë në ekipin e Shiroki edhe në Aba Lige 2”, njofton KB Ylli.

-->