Zyrtare: Këto janë datat e ndeshjeve të Superligës, Ligës së Parë dhe Kupës së Kosovës

Futboll 06 Gusht 2018 10:18

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë e ka përpiluar kalendarin e garave për këto dy rangje si dhe për  Kupën e Kosovës për stinorin vjeshtor, njofton Federata e Futbollit të Kosovës, përcjell Insporti.

Edicioni i ri në Superligë do të nisë në fundjavën e tretë të muajit gusht, derisa do të përmbyllet në fundjavën e parë të muajit dhjetor.

Superliga

18/19 gusht – Java 1

25/26 gusht – Java 2

1/2 shtator – Java 3

12 shtator – Java 4

15/16 shtator – Java 5

22/23 shtator – Java 6

29/30 shtator – Java 7

3 tetor – Java 8

6/7 tetor – Java 9

17 tetor – Java 10

20/21 tetor – Java 11

27/28 tetor – Java 12

31 tetor – Java 13

3/4 nëntor – Java 14

10/11 nëntor – Java 15

24/25 nëntor – Java 16

1/2 dhjetor  – Java 17

Liga e Parë

25/26 gusht – Java 1

1/2 shtator – Java 2

8/9 shtator – Java 3

15/16 shtator – Java 4

22/23 shtator – Java 5

29/30 shtator – Java 6

3 tetor – Java 7

6/7 tetor – Java 8

13/14 tetor – Java 9

20/21 tetor – Java 10

27/28 tetor – Java 11

3/4 nëntor – Java 12

10/11 nëntor – Java 13

17/18 nëntor – Java 14

24/25 nëntor  – Java 15

Kupa e Kosovës

28 nëntor – Rrethi i parë

8/9 dhjetor – Rrethi i dytë

-->