Zyrtare: Mbrojtësi kroat prezantohet te Prishtina

Futboll 05 Shkurt 2022 19:34

Mbrojtësi kroat, Josip Tomasevic është futbollisti i radhës që i bashkohet klubit të Prishtinës në afatin kalimtar të dimrit, përcjell Insporti.

28-vjeçari është futbollist me përvojë dhe ka bërë karrierë në klube si Istra 1961, Rudar Velenje, NK Novigrad, Granicar dhe Osijek.

Tomasevic në edicionin e fundit ishte pjesë e skuadrës së Cibalias në Ligën e Dytë të Kroacisë.

Tomasevic tashmë i është bashkuar FC Prishtinës në stërvitje derisa e ka dhënë një intervistë për faqen zyrtare të klubit.

𝙄𝙙𝙚𝙟𝙖 𝙚 𝙖𝙧𝙙𝙝𝙟𝙚𝙨 𝙣𝙚̈ 𝙋𝙧𝙞𝙨𝙝𝙩𝙞𝙣𝙚̈ – 𝘕𝘫𝘦𝘳𝘦̈𝘻𝘪𝘵 𝘯𝘦̈ 𝘬𝘭𝘶𝘣 𝘮𝘦̈ 𝘬𝘢𝘯𝘦̈ 𝘴𝘲𝘢𝘳𝘶𝘢𝘳 𝘴𝘦 𝘤𝘪𝘭𝘢𝘵 𝘫𝘢𝘯𝘦̈ 𝘴𝘺𝘯𝘪𝘮𝘦𝘵 𝘦 𝘬𝘭𝘶𝘣𝘪𝘵 𝘥𝘩𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘪 𝘮𝘦̈ 𝘬𝘢 𝘱𝘦̈𝘭𝘲𝘺𝘦𝘳. 𝘚𝘺𝘯𝘪𝘮𝘦𝘵 𝘦 𝘗𝘳𝘪𝘴𝘩𝘵𝘪𝘯𝘦̈𝘴 𝘫𝘢𝘯𝘦̈ 𝘵𝘳𝘰𝘧𝘦𝘵𝘦̈ 𝘥𝘩𝘦 𝘥𝘢𝘭𝘫𝘢 𝘯𝘦̈ 𝘨𝘢𝘳𝘢𝘵 𝘦𝘷𝘳𝘰𝘱𝘪𝘢𝘯𝘦.

𝑷𝒆̈𝒓 𝒇𝒖𝒕𝒃𝒐𝒍𝒍𝒊𝒏 𝒆 𝑲𝒐𝒔𝒐𝒗𝒆̈𝒔 – 𝘔𝘦̈ 𝘱𝘢𝘳𝘦̈ 𝘬𝘢𝘮 𝘥𝘦̈𝘨𝘫𝘶𝘢𝘳 𝘱𝘦̈𝘳 𝘧𝘶𝘵𝘣𝘰𝘭𝘭𝘪𝘯 𝘦 𝘒𝘰𝘴𝘰𝘷𝘦̈𝘴. 𝘚𝘢 𝘬𝘢𝘮 𝘲𝘦𝘯𝘦̈ 𝘯𝘦̈ 𝘒𝘳𝘰𝘢𝘤𝘪 𝘬𝘢𝘮 𝘬𝘶𝘫𝘵𝘶𝘢𝘳 𝘬𝘶𝘯𝘥𝘦̈𝘳 𝘥𝘪𝘴𝘢 𝘭𝘰𝘫𝘵𝘢𝘳𝘦̈𝘷𝘦 𝘯𝘨𝘢 𝘒𝘰𝘴𝘰𝘷𝘢 𝘴𝘪 𝘓𝘪𝘳𝘪𝘮 𝘒𝘢𝘴𝘵𝘳𝘢𝘵𝘪 𝘥𝘩𝘦 𝘈𝘮𝘪𝘳 𝘙𝘳𝘢𝘩𝘮𝘢𝘯𝘪.

𝑷𝒓𝒆𝒎𝒕𝒊𝒎𝒊 – 𝘗𝘳𝘦𝘮𝘵𝘰𝘫 𝘴𝘦 𝘥𝘰 𝘵𝘢 𝘣𝘦̈𝘫𝘦̈ 𝘮𝘦̈ 𝘵𝘦̈ 𝘮𝘪𝘳𝘦̈𝘯 𝘱𝘦̈𝘳 𝘗𝘳𝘪𝘴𝘩𝘵𝘪𝘯𝘦̈𝘯 𝘲𝘦̈ 𝘬𝘭𝘶𝘣𝘪 𝘵𝘦̈ 𝘧𝘪𝘵𝘰𝘫𝘦̈ 𝘵𝘳𝘰𝘧𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘵𝘦̈ 𝘻𝘦̈ 𝘷𝘦𝘯𝘥 𝘱𝘦̈𝘳 𝘨𝘢𝘳𝘢𝘵 𝘦𝘷𝘳𝘰𝘱𝘪𝘢𝘯𝘦. 𝘛𝘦̈ 𝘨𝘫𝘪𝘵𝘩𝘦̈ 𝘯𝘦̈ 𝘲𝘺𝘵𝘦𝘵 𝘥𝘶𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘦̈ 𝘣𝘦𝘴𝘰𝘫𝘯𝘦̈ 𝘵𝘦̈ 𝘴𝘬𝘶𝘢𝘥𝘳𝘢.

-->