Zyrtare: Superkupa e UEFA-së zhvillohet në Irlandë

Champions League 03 Qershor 2021 16:36

Me 11 gusht do të zhvillohet ndeshja e supër kupës së Uefa-së, ku do të përmballët Chelsea kundër Villarealin, në stadiumin “Wndssor Park”

“Ne kemi mbajtur kontaktet e ngushta me partnerët tanë në UEFA dhe jemi të lumtur që ndeshja do qëndrojë në Belfast”, tha drejtori i FA, Patrick Nelson.

Detajet në lidhje për tiketat dhe kapacitetin e lejuar në stadium ende nuk është bërë zyrtare dhe pritet të bëhet në ditët në vijim.

-->